Letra e një vajze, shkruar djalit i cili tentonte ta mashtrojë

0
O vëlla, nëse të dukem princeshë në syrin tënd, më lejo të shoh kalorës Arab... Më lejo të besoj se ende burrëria...

DISA FJALË PËR FEMRËN

0
1. Gruaja është më e buta nga krijesat dhe më e rënda në bashkëpunim, deri në atë gradë saqë një trëndafil e kënaq dhe...

ZGJEDHE SHOQËRINË

0
Zgjedhe atë që është më e mira për ty, që të jesh edhe ti i mirë. Dobitë e shoqërisë së mirë janë:...

‎8 Gënjeshtrat e Nënës

0
Tregimi fillon me lindjen time. Isha fëmija i vetëm në një familje shumë të varfur, nuk kishim ushqim që do të na mjaftonte. ...

GRUAJA, FAMILJA DHE EKUILIBRI I RËNDË

0
Kur i kthehem kujtesës së mëhershme, më vijnë ndërmend kujtimet e mia që i kisha rreth pamjes së një burri, të cilin e parafytyroja...

DISA NJOHURI RRETH GRUAS

0
-Thuhet se tek gruaja janë tri bukuri: 1. Bukuri që nuk e sheh vetëm se zemra e burrit. 2. Bukuri që e shohin sytë dhe nuk...

Ah, sikur të mos martohesha

0
Më erdhi me fytyrë të trishtuar, me gjoks të ngushtuar, shfronte dhe flaka veç sa nuk i dilte. I thash: Khajr inshaAllah? Ma ktheu:...

KU MË DËRGOI XHELOZIA?!

0
Një vajzë e cila jeton në një harem në Mekë, rrëfen dhe thotë: Brenda haremit në Mekë, vërejta një plakë që falej, qante dhe i...

TË MARRISH VENDIM ËSHTË GJË DHE TË VEPROSH ËSHTË GJË TJETËR

0
Në një nga universitetet profesori i pyeti nxënësit e tij dhe ju tha: ‘Nëse mbi një dru janë katër zogj dhe tri prej tyre...

KJO ËSHTË BUJARI DHE FISNIKËRI PËR SHËMBËLLTYRË

0
Udhëheqësi i i muslimanëve, Omer ibën Hatabi, Allahu qoftë i kënaqur me të, kërkoi nga banorët e Humusit që t’ia shënojnë të gjithë emrat...