TI JE I LARGUAR NGA PUNA!

Një i ri amerikan me emrin Vallas Xhonson (Wallace Johnson) u pranua të punojë në një punëtori të madhe me dru dhe në atë...

DISA RREGULLA TË JETËS

1. Duaje kë të duash, do të vijë dita dhe do të ndahesh nga ai. 2. Jeto me Allahun dhe duaje ashtu si e meriton...

AFËRSIA E GJAKUT DHE RESPEKTIMI I TË AFËRMIT

Me afërsi gjaku nënkuptojmë të afërmit nga ana e babait ose e nënës. Afërsia ndodh kur dy njerëz lidhen njëri me tjetrin me...

KJO ËSHTË BUJARI DHE FISNIKËRI SHEMBULLORE

Udhëheqësi i i myslimanëve, Omer ibën Hatabi, Allahu qoftë i kënaqur me të!, kërkoi nga banorët e Humusit që t’ia shënojnë të gjithë emrat...

A E DI PËRSE NUK NDJEN PËRULËSI KUR LEXON KURAN?

Rrëfehet se imam Ahmed ibën Hanbelit, Allahu e mëshiroftë!, i erdhi një lajm se një prej nxënësve të tij falet tërë natën dhe e...

MËSIMIN QË E MORA NGA UDHËTIMI NË ITALI

Rrëfehet për një të ri që e shprehu dëshirën e tij që ta vizitonte Italinë. Para udhëtimit, një shok i tij e paralajmëroi se...

RRËFIMI I DY GOMARËVE

Rrëfehet për një bujk se i posedonte dy gomarë dhe një ditë nga ditët, vendosi që me njërin të bartë kripë, e me tjetrin...

MBAHUNI FORT PËR LITARIN DHE MOS E LËSHONI ATË!

Rrëfehet për një plak se i kishte tre fëmijë, njërin të urtë, tjetrin të sinqertë e të tretin të fortë. Plaku e shprehu dëshirën...

SHOKËT JANË DIAMANT I RRALLË

Prindi një ditë ia jep fëmijës së tij, i cili shumë rëndë pajtohej dhe ishte tip nervoz, një qese të mbushur me gozhda dhe...

LLOGARIA ËSHTË E PAGUAR PARAPRAKISHT

E bija dhjetë vjeçare, me sy që shkëlqenin nga gjallëria dhe mençuria, hyri në dhomën e nënës së saj dhe e zgjati dorën mbi...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
641NdjekësitNdjek
1,920AbonentëAbonohu

Postimet e fundit