Kujto, para se të mëkatosh

Nëse të mund epshi yt... Nëse dëshiron të flasësh, dhe nuk e din se çka flet... Nëse dëshiron për një rast që...

Si të pendohem

Falënderimi i takon Allahut, prej Tij kërkojmë ndihmë dhe falje. Përshëndetjet dhe bekimet e Allahut qofshin mbi Muhammedin dhe familjen e tij. ...

Ah, sikur të mos martohesha

Më erdhi me fytyrë të trishtuar, me gjoks të ngushtuar, shfronte dhe flaka veç sa nuk i dilte. I thash: Khajr inshaAllah? Ma ktheu:...

22 metodat më të mira për ta bërë jetën tënde të...

1. Kushtoja nga koha jote 10 deri 30 minuta për të ecur. 2. Kushtoja nga koha jote për çdo ditë nga 6 orë për...

Bixhozi, llojet dhe rreziku prej tij

Pasuria është njëra nga pesë gjërat e domosdoshme që duhet të ruhen, të cilat janë: feja, shpirti, mendja, nderi dhe pasuria. Ato janë të...

Ashtu si je me robërit e Allahut, ashtu Allahu është me...

Falënderimet qofshin vetëm për Allahun, Zotin e botëve. Paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të dërguarin e Allahut, Muhamedin (sal‐lAllahu alejhi ve sel‐lem), mbi...

Këshilla nga loti

Kam qajtur një ditë, nga mëkatet e shumta dhe punët e mira të pakëta, kështuqë rrëshqiti loti nga syri im. Më tha loti: Çka...

13 shenja që vërtetojnë se Allahu të do

1. Nëse ta ka dhuruar fenë dhe udhëzimin, dije se Allahu të do. 2. Nëse të ka dhuruar vështirësi, fatkeqësi dhe probleme, dije se...

Tregimi i Thumame ibën Ethalit dhe dobitë e tij

Allahu e dërgoi të Dërguarin e Tij tek njerëzit, disa e besuan e shumica në fillim e mohuan dhe mbajtën ndaj tij dhe thirrjes...

Shtatë metoda për ruajtjen e namazit

1. Largimi nga mëkatet sa të kesh mundësi, dhe përpjekja për të mos rënë në ato; e nëse të godet një gjendje e tillë...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
641NdjekësitNdjek
1,920AbonentëAbonohu

Postimet e fundit