TETË ÇËSHTJET

0
Një dijetar e pyet nxënësin e vet: - Sa kohë ka që më shoqëron? Ai iu përgjigj: - Tridhjetë e tre vjet. - Çfarë mësove nga unë gjatë...

NËNA E POROSIT DHE E KËSHILLON TË BIRIN!!

0
Biri im i shtrenjtë! Një ditë prej ditëve, do të më shohësh si plakë dhe sjelljet e mia, nuk do të jenë më si më...

“Besimtari nuk thumbohet (pickohet) dy herë nga e njëjta vrimë”

0
“Besimtari nuk thumbohet (pickohet) dy herë nga e njëjta vrimë.” Vrima në fjalë është vrima e insekteve. Po vëllezër, besimtari nuk mashtrohet dy herë as për...

MOS U MËRZIT, ALLAHU ËSHTË ME TY

0
Ilaçi më i mirë për qetësimin e dhembjeve: “Prandaj, përgëzoji të duruarit.” Nuk e qetëson zemrën e lodhur asgjë më shumë se dëgjimi...

DISA RREGULLA TË JETËS

0
1. Duaje kë të duash, do të vijë dita dhe do të ndahesh nga ai. 2. Jeto me Allahun dhe duaje ashtu si e meriton...

SHOKËT JANË DIAMANT I RRALLË

0
Prindi një ditë ia jep fëmijës së tij, i cili shumë rëndë pajtohej dhe ishte tip nervoz, një qese të mbushur me gozhda dhe...

PASHA ALLAHUN, SI MË KE HARRUAR?!

0
Isha duke ecur rrugës dhe papritmas m’u paraqit një njeri, filloi të më përqafojë e të më puthë dhe më tha: “A nuk të...

ASNJË SHPIRT NUK VDES PA E PLOTËSUAR RISKUN E VET

0
Rrëfehet për një njeri se kishte pas ra në pus dhe filloi të bërtasë dhe të kërkojë ndihmë. Njerëzit e dëgjuan britmën e tij...

URTËSIA E PROFESORIT: SI TA JETOSH JETËN TËNDE?

0
Në shtëpinë e profesorit të vjetër u takuan studentët që kishin pas diplomuar shumë vite më parë dhe i kishin pas braktisur karriget e...

SHOKËT QË NUK TË DUAN PËR INTERES

0
Në të kaluarën ishte një djalë me pasuri të madhe. Prindi tij ishte tregtar i diamanteve dhe perlave, kurse ai në mesin e shokëve...