SHPIRTI MË NXITË DREJT GJYNAHEVE, MË KËSHILLO!

U nis një njeri drejt Ibrahim Ed’hemit, Allahu e mëshiroftë!, dhe i tha: - O shejh, shpirti më nxitë kah gjynahet. Më këshillo me ndonjë...

JETA NUK ËSHTË MË SHUMË SE NJË RRËFIM I SHKURTËR

Dr. Aid el Karni, Allahu e ruajtë, thotë: Ne nuk mundemi ta ndryshojmë të kaluarën e as ta pikturojmë të ardhmen, atëherë pse e mbysim...

TREGIMI I MUSAIT ME HIDRIT

Të gjitha tregimet në Kuran dhe Hadithet e vërteta janë të sakta dhe reale. Ato na rrëfejnë dhe qartësojnë të gjitha ndodhitë siç kanë...

NËNA IME DHE PERIUDHAT E JETËS SIME!

Kur jemi të vegjël përqafimi i saj është bota jonë. Kur rritemi pakëz, të kapurit për një pjesë të fustanit të saj është, udhërrëfyesi jonë. Kur...

SHQIPTOI SHEHADETIN DUKE QENË E VDEKUR

Doktori Halid el Xhubejr, Allahu e ruajt, i cili është një kardiokirurgët më të mirë në Arabinë Saudite dhe njëkohësisht edhe thirrës në fenë...

PASHA ALLAHUN TANI JAM DUKE E PARË VETEN NË XHENET!!

Rrëfimi në vijim është i vërtetë, dhe na e rrëfen kardiokirurgu i njohur saudit dhe njëkohësisht thirrës i madh në fenë e Allahut, dr....

ILAÇI I ÇDO PROBLEMI!!

Një grua na rrëfen për jetën se saj dhe thotë: Burri më ndërroi jetë, dhe unë isha në të tridhjetat, dhe mbeta e vetme...

LUTJA NË QABE, SHKAKU I SHËRIMIT TIM!

Dijetari Dr. Muhamed Hasani, Allahu e ruajt, e rrëfen një rast dhe thotë: Kisha ligjëratë në Meke dhe para se të filloj të ligjëroj...

RRËFIM DHE MËSIM

Tre shokë ecnin rrugës natën dhe panë një njeri që groponte në skaj të rrugës. I pari i tha të tjerëve: Shikoni.. ky njeri hap...

NË SHPIRTIN E ÇDO NJERIU EKZISTON NJË LUFTË

Një ditë prej ditëve, gjyshi i thotë nipit të vet: - Sot do të tregoj për një realitet nga të vërtetat e dynjasë. Nipi ia ktheu: -...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
641NdjekësitNdjek
1,920AbonentëAbonohu

Postimet e fundit