E FILLOI NAMAZIN NË MOSHËN SHTATËVJEÇARE!!

Rrëfehet se një francez, i cili e kishte pas pranuar islamin, e kishte një djalë gjashtë vjeçar. Ditën kur i mbushi të shtatat, prindi,...

GJYSHE, ÇKA ËSHTË KURANI??

- Gjyshe, çka është Kurani? - Ah, biri im, kjo pyetje nuk është lehtë për t’u përgjigjur. Shiko, biri im, makinën...

Ah, sikur të mos martohesha!

Më erdhi me fytyrë të trishtuar, me gjoks të ngushtuar, shfrynte dhe flaka veç sa nuk i dilte. I thash: Hair inshaAllah?Ma ktheu: Ah,...

Kështu e falin namazin e sabahut Kinezët

Njëri nga thirrësit islam është ulur para një dijetari dhe po i rrëfente përvojen e tij në davet-thirrje, dhe rreth vetes kishte ushtarë Kinez...

Tregimi i Thumame ibën Ethalit dhe dobitë e tij

Allahu e dërgoi të Dërguarin e Tij tek njerëzit, disa e besuan e shumica në fillim e mohuan dhe mbajtën ndaj tij dhe thirrjes...

Vajza që i vendosi kamerat në shtëpinë e saj

Më shkoi në mend një ide e çuditshme, që të vendosja kamera në shtëpinë time. Doja ta regjistroja një ditë nga ditët e mia...

Tregimi për Tregtarin Musliman dhe klientin Hebrej

Tregohet për një tregtar, një njeri nga të devotshmit.   I porositte punëtorët e tij në lokal, që klientëve t'iu tregojnë të metat e...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
641NdjekësitNdjek
1,920AbonentëAbonohu

Postimet e fundit