PLAKA DHE LETRA

0
Një ditë prej ditëve në rrugë varet një letër ku në të shkruan: “I kam humbur njëzet dinarë dhe ai që i gjen shpresoj...

DASHURIA E VËRTETË!!

0
E pyeti gruaja e sëmurë burrin e saj, se ajo nëse vdes sa do pres ta martojë tjetrën pas saj? Burri i tha: Deri sa...

AJO ËSHTË MBRETËRESHË

0
Është një rrëfim i vërtet, të cilin na e rrëfen një mjek musliman prej Arabisë Saudite, ku një periudhë të jetës së tij e...

UNË JAM FEJA!

0
Një ditë nga ditët, burri u nis për në një udhëtim me makinë së bashku me gruan dhe fëmijët dhe rrugës e vërejti një...

FEJESA E NJË VAJZE DHE KAFEJA E HIDHUR

0
Ishte një vajzë shumë e bukur dhe e pamartuar, jo se nuk kishte oferta për martesë, ata që i propozonin martesë ishin të shumtë...

MARTESA KA NEVOJË PËR GOMË QË FSHINË

0
Pasi që u martua i biri, prindi shkoi ta bekojë në shtëpinë e tij. Pasi që u ul, kërkoi nga ai ta sjellë një...

FEJESA E VAJZËS SË BUJKUT

0
Një i ri shkoi t’ia kërkojë bujkut dorën e vajzës së tij të bukur. Kur shkoi te ferma e tij, bujku e shikoi dhe...

RRËFIM SUKSESI NË JETË

0
Harland David Sanders është një amerikan, i cili kishte lindur në një familje të varfër. Kur ishte gjashtëvjeçar prindi i ndërroi jetë. Nëna e...

TA MËSOJMË TË SHKRUARIT MBI RËRË

0
Dy miq së bashku ishin duke udhëtuar nëpër shkretëtirë. Gjatë rrugëtimit u zunë mes veti për gjëra të thjeshta dhe njëri nga ta i...

SI KUROHEN TË METAT DHE MANGËSITË?

0
Rrëfehet për një burrë se ankohej prej të metave të shumta që i kishte. Ky burrë rrëfehet se tentoi që ato t’i përmirësojë, mirëpo...