GRATË JANË SHOQËRUESE TË BURRAVE

0
Burri që e merr mendimin e gruas së tij në çdo gjë, nuk është naiv dhe personalitet i dobët. Po ai vetëm thjesht beson se...

BABAI IM ËSHTË MË I MIRI

0
Kur i arrita të katërtat, babai im ishte më i miri. Kur i arrita të gjashtat, babai im i njeh të gjithë njerëzit. Kur i arrita...

BURRI IM I DASHUR KUPTOJE MIRË GRUAN!

0
Gruaja kur flet, dije se nuk e ka për qëllim atë që e thotë! Kjo do të thotë se kur ajo thotë: Ti me mua...

DISA FJALË PËSHPËRITËSE PËR BURRIN DHE GRUAN!

0
- Disa fjalë pëshpëritëse për burrat: Mos u lëkund në kërkimin e faljes kur e dëmton gruan. Shikoje në sy dhe shprehja ato fjalë keqardhjeje, që...

FËMIJËT DALLOHEN ME SHTATË CILËSI!

0
Fëmijët dallohen nga të tjerët me shtatë cilësi: E para: Ata nuk mërziten për risk. E dyta: Kur sëmuren nuk shprehin pakënaqësi nga caktimi i Allahut. E...

PËRMALLIMI PËR TË DASHURIT TANË

0
Kur në zemër ndjejmë përmallim dhe na rikujtohen momente... Kjo nuk ndodh vetëm se për të dashurit tanë që i jetuam me ta disa ditë... Dhe...

VËLLA, MOS U MARTO!!

0
Mos u marto derisa ta mësosh botëkuptimin e jetës. Mos u marto derisa ta mësosh realitetin e martesës. Mos u marto derisa ta mësosh se si...

NËNA IME DHE PERIUDHAT E JETËS SIME!

0
Kur jemi të vegjël përqafimi i saj është bota jonë. Kur rritemi pakëz, të kapurit për një pjesë të fustanit të saj është, udhërrëfyesi ynë. Kur...

DALLIMI MES – AI DHE AJO –

0
- Ajo: E lind fëmijën e saj me sa vështirësi dhe, pas një jave, e gjen të qëndrojë e ngritur, duke e mbajtur fëmijën...

RREGULLA NË EDUKIMIN E FËMIJËVE TANË

0
Fëmija yt gënjen tepër: ti e llogarit ashpër. Fëmija yt nuk posedon vetëbesim: ti nuk e inkurajon. Fëmija yt flet pak: ti nuk...