NËNA E POROSIT DHE E KËSHILLON TË BIRIN!!

0
Biri im i shtrenjtë.. Një ditë prej ditëve, do të më shohësh si plakë, dhe sjelljet e mia, nuk do të jenë më si...

DHURATA QË NUK BLIHEN DHE QË NUK SHITEN!!

0
Të vizatosh buzëqeshje në fytyrën e të mjerit!T’i dalësh në krah shokëve çdo herë kur kanë nevojë për ty!T’ia përkëdhelësh kokën jetimit! ...

DHJETË LLOJET E LOTËVE!!

0
Lotët e mëdha, e ato janë lotët e fitores!Lotët e pastra, e ato janë lotët e fëmijëve!Lotët prekëse, e ato janë lotët e pendimit!...

KJO ËSHTË BINDJE E VËRTETË!!

0
Me një takim me gazetarët, një biznesmen i njohur nga Emiratet e Bashkuara, u pyet se cila është situatë më e çuditshme që e...

ME ÇDO CIGARE, FALI NGA DY REKATE!!

0
 Një ditë një njeri shkoi deri te kardiokirurgu dhe thirrësi i njohur Islam Dr. Halid el Xhubejr dhe e pyeti: Doktor i lash të...

ZBUTE ZEMRËN TËNDE!!

0
Turpi jot nga Allahu vjen sipas sasisë së diturisë që e ke për Allahun! Ka njerëz nëpër burgje, mirëpo ata janë të lumtur! Ka...

NUK ËSHTË I TURPSHËM POR ËSHTË BURRË!

0
Një i ri i bashkon gjunjët e tij që mos e prek pa qëllim vajzën e cila është e ulur në anën tjetër të...

RËNDËSIA E SHOKËVE DHE E SHOQËRISË

0
Njerëzit janë të llojllojshëm, me karaktere të ndryshme, me natyrshmëri që e dallon njërin nga tjetrin, dhe çdo njëri anon ka ajo që i...

O TI I DHËNË PAS ALKOOLIT, MOS I HUMB SHPRESAT!!

0
Shejh Muhamed el Gazali, Allahu e mëshiroftë, thotë: I thashë një njeriut i dhënë pas alkoolit: A nuk i pendohesh Allahut?Më shikoi i mërzitshëm,...

RRËFIMI PËR PLAKËN QË VDIQ NË SEXHDE

0
Rrëfimin në vijim na e rrëfen familja e një plake, e cila në atë kohë i kishte arritur të tetëdhjetat dhe jetonte në Rijad,...