JETA JOTE BASHKËSHORTORE ËSHTË E SHTRENJTË, MOS E SHKATËRRO!!

Gruaja e mençur, e vendos sheqerin në çdo gjë që ia thotë burrit, dhe e largon kripën, nga çdo gjë që ia thotë asaj...

KJO S’ËSHTË BURRËRI PËR GRUAN!!

S’është nga burrëria ta bësh gruan të qajë! S’është nga burrëria gruan ta mashtrosh! S’është nga burrëria gruan ta gënjesh! Burrëri, është ta mbrosh dhe të frikohesh...

DISA FJALË PËR FEMRËN QË MASHKULLI DUHET T’I MËSOJË!!

- Femra kur hesht para atij që e do, i vijnë fjalët në formën e lotëve! - Femra në fillim frikohet të të afrohet dhe...

KJO S’ËSHTË BURRËRI PËR GRUAN!!

S’është nga burrëria ta bësh gruan të qajë! S’është nga burrëria gruan ta mashtrosh! S’është nga burrëria gruan ta gënjesh! Burrëri, është ta mbrosh dhe të frikohesh...

SI TË JAPIN GRATË SADAKA!!

Gratë zakonisht janë edukatorët në shtëpi, dhe plot nga to, nuk punojnë dhe nuk kanë të ardhura mujore! Kur dëgjojnë për vlerën dhe mirësitë...

GRUAJA IME, TI JE DHURATA MË E BUKUR E ALLAHUT PËR...

Gruaja e pyeti të burrin e saj, dhe i tha: A jam unë e bukur? - Burri iu përgjigj: Jo!! E pyeti të burrin: A...

KUSH ËSHTË “DEJUTH”?

Ai krenohet e lavdërohet me gruan e tij dhe me bukurinë dhe stolitë e saj! Nuk e ruan dhe nuk e mbron nga sytë e...

Ixhma-ja apo konsensusi i dijetarëve (HUTBE)

Pasi i kemi përmendur burimet e argumenteve islame; Kuranin dhe Hadithin, radhën e ka ixhmaja apo konsensusi i dijetarëve. Ixhmaja do të thotë: kur dijetarët...

LETËR KUSHTUAR GRUAS!!

Gruaja ime! Që të jesh në zemrën time dhe të më shtohet dashuria ndaj teje, ruaje Allahun dhe frikoju Atij. Ji në dijeni se Ai...

STINA E DIMRIT DHE MES’HU MBI MESTE – DISPOZITA DHE DOBI

Dimri dhe vera, të ftohtët dhe të nxehtët, ndërrimi i natës dhe i ditës, çdo gjë që Allahu e ka krijuar në qiell,...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
641NdjekësitNdjek
1,920AbonentëAbonohu

Postimet e fundit