DHURATË PËR ÇDO BURRË QË E NEGLIZHOI DASHURINË NDAJ GRUAS!!

A e di se ajo kur të telefononte shpesh, kjo ishte sinjal për ty, se ajo do të flet vetëm se me ty,...

ÇUDI ME ATË BURRË, I CILI KËRKON DHE NUK JEP!!

Çudi me atë burrë, i cili kërkon grua të ndershme, kurse ai vet nuk është i tillë!! Çudi me atë burrë, i cili kërkon tek...

GRUAJA DUHET TA MËSOJË KËTË!!

A e di se... i pari që e banoi Haremin e Mekës ka qenë grua, dhe ajo është Haxheri! A e di se... i pari...

A DO TA DISH SE KUR NUK JE BURRË I MIRË!!

Kur mendon se roli i gruas është anësor dhe se ajo është thjesht një shërbëtore, kur ti nuk e respekton rolin e saj...

KUR SHTËPITË BËHEN KOPSHTE TË XHENETIT NË TOKË!!

Nëse gruaja gjithmonë e rikujton, se burri i saj ia mundësoi ta ndjen lumturinë më të madhe të jetës së saj, atëherë kur ai...

NËNA E BURRIT, ÇELËS NGA ÇELËSAT E LUMTURISË BASHKËSHORTORE!!

A e di se nëna e burrit tënd është çelës nga çelësat e lumturisë bashkëshortore?! Merri këto këshilla se si të sillesh me nënën e...

DHJETË POROSI NGA GRATË PËR BURRAT!!

O ti burrë, gruaja është me ndjenja të buta dhe në shpirt e ndjeshme. Nga ti, kërkohet të sillesh me të me butësi dhe...

JU POROSIS, ME GRATË E JUAJA TË SILLENI MIRË!!

Nëse e sheh nënën tënde, rikujtoje se Xheneti është tek këmbët e saj! Nëse e sheh gruan tënde, rikujtoje se më të mirët, janë ata...

SI TA BËSH BURRIN TË LUMTUR KUR AI ËSHTË LARG SHTËPISË!!

Burri yt nuk kërkon nga ti asgjë të veçantë, por ai kërkon nga ti të përkujdesesh për disa gjëra të thjeshta që do të...

MOTRA IME

Pranoje një burrë i cili krenohet me nderin tënd... dhe ai do të jetë krahu yt në kohën e sprovave. Do të jetë... i huaj...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
641NdjekësitNdjek
1,920AbonentëAbonohu

Postimet e fundit