MBULESA IME

Krenohem me hixhabin tim edhe pse për mua thonë se ti je e prapambetur.

Unë jam krenare në mbulesën time edhe pse më thonë se ti je e paditur.

Unë ata i arsyetoj, për arsye se po ta kishin shijuar ëmbëlsinë dhe kënaqësinë e mbulesës do të më kishin luftuar me shpata.

Po ta kishin ditur ata vlerën e kënaqësisë dhe rehatisë të cilën unë e ndjej, do ta kishin ndryshuar mendimin e tyre dhe atëherë do ta dinin se kush është i prapambetur dhe i paditur dhe do të pendoheshin.

Nëse hixhabi dhe mbulesa ime janë prapambeturi dhe padituri atëherë e lus Allahun që ta ma shton prapambeturin dhe paditurinë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU