Mirësia e udhëzimit

0
Falenderimet dhe lavdet e veçanta i takojnë vetëm Allahut Fuqiplotë, Atë falenderojmë, ndihmë dhe falje prej Tij kërkojmë, i mbështetemi Allahut dhe i kërkojmë...

FJALË NGA THESARET E DYNJASË (1)

0
Fillimi më i mirë i ditës është falja e namazit të sabahut në kohën e vet! “Kush e do dynjanë le të kapet...

LUMTURIA

0
Lumturia gjithnjë duket e vogël kur e posedon në duart e tua, mirëpo kur e lë të ikën, menjëherë e kupton se sa...

KATËR STINËT E VITIT

0
Një prind vendosi që katër djemve të tij t’ua jep një mësim të mrekullueshëm në jetë, në mënyrë që ata të mos gjykojnë me...

DISA FJALË PËR FEMRËN

0
Gruaja është më e buta nga krijesat dhe më e rënda në bashkëpunim, deri në atë gradë, saqë një trëndafil e kënaq dhe...

MBARËSONI FËMIJËT TUAJ ME LUTJE

0
Fëmijët janë një prej begative më të mëdha që na i jep Allahu, subhane­hu ve teala. Na gëzojnë në fëmijëri dhe shpresojmë ndihmën tyre...

DISA FJALË PËR FEMRËN

0
Gruaja është më e buta nga krijesat dhe më e rënda në bashkëpunim, deri në atë gradë, saqë një trëndafil e kënaq dhe një...

DISA URTËSI DHE INFORMATA NGA STUDIME TË NDRYSHME

0
Gjumi është ilaç për ta harruar dhembjen dhe problemet dhe çdo të keqe që i ndodh njeriut. Studimet e nxjerra thonë se kur njeriu i...

JETA VAZHDON EDHE PSE SHPIRTI NDIEN DHEMBJE DHE SYRI LOTON

0
Dhemb, atëherë kur përmallohesh për dikë dhe do të flasësh me të, por më vonë e tërheq vendimin, sepse në vete ndien se...

MBULESA IME

0
Krenohem me hixhabin tim edhe pse për mua thonë se ti je e prapambetur. Unë jam krenare në mbulesën time edhe pse më thonë...