ASKUSH NUK PREZANTOI NË XHENAZEN E PRINDIT TË VET

0
Një djaloshit i vdiq prindi dhe askush nuk i erdhi në përcjelljen e xhenazes së tij. I biri e mori xhenazen dhe e dërgoi...

PESË THEMELET IMANORE NË EDUKIMIN E FËMIJËVE

0
Për ta filluar një proces edukator të saktë dhe preciz, kemi nevojë që ta fillojmë në formë të pla­nifikuar dhe shkencor, po ashtu kemi...

LLOGARIA ËSHTË E PAGUAR PARAPRAKISHT

0
E bija dhjetë vjeçare, me sy që shkëlqenin nga gjallëria dhe mençuria, hyri në dhomën e nënës së saj dhe e zgjati dorën mbi...

DISA NJOHURI RRETH GRUAS

0
-Thuhet se tek gruaja janë tri bukuri: 1. Bukuri që nuk e sheh vetëm se zemra e burrit. 2. Bukuri që e shohin sytë dhe nuk...

MËKATI I KAMATËS, SA PËRFUNDIM I KEQ!

0
Dijetari dhe hoxha i mirënjohur, Muhamed Hasani, përmend dhe thotë: Më erdhi një nxënës në qytetin Mensura të Egjiptit dhe u betua në Allahun që...