DHEU NGA XHENETI

Mësuesi njërit nga nxënësve të vet i tha: - Nuk do ta jap notën e plotë përderisa nuk më sjellë dhé nga Xheneti. Nxënësi i tha: -...

VLERA JUAJ NUK BIE EDHE PËRKUNDËR NËNÇMIMIT

Mësuesi i nxori 5 euro dhe me duar i ngriti lart dhe nxënësve u tha: - Kush i do? Nxënësit të gjithë i ngritën duart. Mësuesi pastaj...

SI VEPRON ME TË TJERËT, ASHTU VEPROHET EDHE ME TY

Kjo është një këshillë e vërtetë, që na e jep një fëmijë në moshën parashkollore. Një natë nga netët, nëna u ul me fëmijët e...

SINQERITETI I BËN NJERËZIT QË TË NA I FALIN GABIMET

Burri u kthye shumë vonë në shtëpi. Jashtë kishte pirë alkool, ishte dehur dhe në këtë gjendje e bëri copë-copë një enë të shtrenjtë,...

HOXHË, FILANI DEVIJOI NGA FEJA!

Dijetarit dhe myftiut të mëhershëm të Arabisë Saudite, Abdulaziz ibën Bazit, Allahu e mëshiroftë!, i thanë: - Hoxha ynë i nderuar, filani ka devijuar nga...

PASHA ALLAHUN, SI MË KE HARRUAR?!

Isha duke ecur rrugës dhe papritmas m’u paraqit një njeri, filloi të më përqafojë e të më puthë dhe më tha: “A nuk të...

ASNJË SHPIRT NUK VDES PA E PLOTËSUAR RISKUN E VET

Rrëfehet për një njeri se kishte pas ra në pus dhe filloi të bërtasë dhe të kërkojë ndihmë. Njerëzit e dëgjuan britmën e tij...

URTËSIA E PROFESORIT: SI TA JETOSH JETËN TËNDE?

Në shtëpinë e profesorit të vjetër u takuan studentët që kishin pas diplomuar shumë vite më parë dhe i kishin pas braktisur karriget e...

PYETJET E NJË ATESITE DHE PËRGJIGJET E IMAM EBU HANIFES

Një njeri erdhi tek imam Ebu Hanife, Allahu e mëshiroftë!, dhe i tha: - O ti imam, a e ke parë Zotin tënd? Imami iu përgjigj: -...

SHOKËT QË NUK TË DUAN PËR INTERES

Në të kaluarën ishte një djalë me pasuri të madhe. Prindi tij ishte tregtar i diamanteve dhe perlave, kurse ai në mesin e shokëve...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
641NdjekësitNdjek
1,920AbonentëAbonohu

Postimet e fundit