KRONIKA E BARDHË DHE E ZEZË (HUTBE)

Të gjithë kemi dëgjuar për kronikën e zezë. Aty lajmet kanë të bëjnë me krime e me gjëra të rënda. Por a keni dëgjuar për...

O TI BURRË, A E VEPRON KËTË?!

O ti burrë, të drejtohem vetëm se ty?? Gruaja është me ndjenja të buta dhe në shpirt është e ndjeshme. Posedon aq dashuri sa që...

MOTRA IME, XHENETI ËSHTË MË MERITOR!!

Asija ishte gruaja e Faraonit jobesimtar mirëpo ajo e fitoi pallatin e saj në Xhenet. Gruaja e Nuhit dhe Lutit ishin gra të pejgamberëve mirëpo...

MBULESA IME

Krenohem me hixhabin tim edhe pse për mua thonë se ti je e prapambetur. Unë jam krenare në mbulesën time edhe pse më thonë se...

“Besimtari nuk thumbohet (pickohet) dy herë nga e njëjta vrimë”

“Besimtari nuk thumbohet (pickohet) dy herë nga e njëjta vrimë.” Vrima në fjalë është vrima e insekteve. Po vëllezër, besimtari nuk mashtrohet dy herë as për...

KUR PËRMALLOHET BURRI PËR GRUAN E TIJ?!

- Njëra nga gratë thotë: Një ditë nga ditët burri im i nervozuar më tha: Do të shkoj me shokët e mi të drekoj, a...

KUR E DO NJË GRUA BURRIN E SAJ?!

- E pyeti një burrë një njeri të urtë dhe të mençur duke i thënë: Si ta di se gruaja ime më do? - Iu...

ZBUKURIMI I LEJUAR DHE AI I NDALUAR

Allahun e falënderoj, prej Tij falje dhe ndihmë kërkoj. Dëshmoj se nuk i takon adhurimi askujt me të drejtë përveç se Allahut dhe se...

FËMIJËT TANË DHE NAMAZI

Fëmijët janë bukuria dhe shkëlqimi i kësaj bote, ndërsa ecja e tyre në rrugë të drejtë është dritë dhe kënaqësi e vërtet për sytë...

VAJZA JOTE ËSHTË BËRË GRUA, A E BESON?!

Ekziston një ditë, një moment, një çast, kur çdo baba dhe nënë e paramendojnë se është i largët dhe besojnë, se nuk do të...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
641NdjekësitNdjek
1,920AbonentëAbonohu

Postimet e fundit