CILËS KATEGORI I TAKON ?!

Nëse i mediton njerëzit, do t’i gjesh se janë katër kategorish!Kategoria e parë: E adhurojnë Allahun dhe në jetë janë të lumtur.Kategoria e dytë:...

TI DHE AJO, MEDITONI KËTO FJALË (2) !

1. Mos luaj asnjëherë me ndjenjat e të tjerëve, ngase ka mundësi ta fitosh lojën, mirëpo do t’i humbësh ata që i ke përreth...

TI DHE AJO, MEDITONI KËTO FJALË (1) !

1. Deshe a refuzove, ekziston një person në jetën tënde, ku për të nuk vlejnë ligjet sikurse për të tjerët! Zemërohet dhe ti je...

REALITETI YNË ËSHTË PËR MJERIM !

1. Përkujdesuni për fshehtësitë e juaja, janë disa që i përhapin ato që të tjerët të qeshen me ty!! 2. Gjysma e botës e jetojnë...

JETO ME ZEMËR QË E DO ÇDOKUSH !

1. Disa njerëz i duam, mirëpo nuk ju afrohemi; ata në largësi janë më të dashur, ata në largësi janë më të mrekullueshëm dhe...

PËR NJË PËRDITSHMËRI MË TË LUMTUR!

1. Kur e lut Allahun, kërko nga Ai urtësinë dhe diturinë.2. Mos diskuto për çështje materiale me atë që posedon shumë më shumë se...

KUR ËSHTË SHPIRTI I KËNAQUR!!

Ishte një njeri i varfër, i cili kujdesej për nënën, gruan, dhe fëmijët e vet, dhe njëkohësisht punonte si shërbëtor tek një pasanik. Ishte...

NË SHPIRTIN E ÇDO NJERIUT EKZISTON NJË LUFTË

Një ditë prej ditëve, gjyshi, nipit të vet i tha: Sot do të tregoj për një realitet nga realitetet e dynjasë!Nipi ia kthehu: Të...

PËR KËTË ARSYE E KA MARRË EMRIN DYNJA!

Ka mundësi të banosh në pallat, mirëpo jetën ta kesh të ngushtë!Ka mundësi të jetosh në një kasolle, mirëpo Allahu gjoksin të ta zgjeron!Ka...

NJIHE PERSONALITETIN TËND NËPËRMJET KËTIJ TREGIMI!!

Ishte një njeri i cili merrej me peshkim, e si zakon e kishte që të peshkon natën, dhe një mëngjes, në kohën e agimit...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,360AbonentëAbonohu

Postimet e fundit